SkiSelector växer och vi söker nya medarbetare

1. Skidåkare/servicetekniker
SkiSelector Sportdata AB är ett svenskt innovationsföretag som finns representerade med bolag i Sverige och Norge och system hos hundratalet sportbutiker, producenter, importörer som arbetar med skidor i tiotalet länder.
Vi växer nu kraftigt och behöver omgående förstärka vårt team med en till nyckelperson för start under september eller tidigare om möjligt, men viktigast är att du passar in i vårt team och då kan vi vänta in dig.

Skiselector är ett system bestående av en maskin, mjukvara och data med erfarenhetsåterföring som analyserar och matchar ihop bäst passande skidor med respektive skidåkare, för att motionärer skall få bästa fäste och upplevelse i skidspåren samt för att världscupåkaren skall få optimalt glid och bäst passande åkkänsla som kräver minst energi.

I teamet har vi alla olika roller och vår marknads- och racingansvarige Terje Langli måste kunna veta att vi också förstärker med en till person som också har förmågan och viljan att leverera en förstklassig service och support, vi hoppas att du passar in i den rollen.
Bosse Ybe ansvarar för alla Svenska Skiselector användare och är på samma sätt som Terje beroende av att du kuggar in i vårt team. Ytterligare personer ansluter successivt till oss under kommande säsong.
Vi är unika och driver utvecklingen i branschen med mycket högt ställda krav på oss alla, att göra ett suveränt jobb som vi är stolta över. Högt i tak och mycket trevligt samarbete präglar vårt dagliga jobb.

SkiSelector Sportdata AB söker just nu en person med höga ambitioner och ett brinnande intresse för längdskidor för att jobba med test av längdskidors egenskaper och upplevelser i skidspåren samt dokumentera arbetet systematiskt. Skiselector driver egen forskning och utveckling och har beviljade patent på sin egen unika teknologi. Utvecklingsmöjligheterna hos oss är obegränsade, du själv sätter ribban.
I jobbet ingår att under en del av året slutmontera och utföra installation av Skiselector samt lära sig handhavande av systemet för att på bästa sätt kunna leverera kundservice i världsklass. Skidåkning i tunnel och friska luften ingår i jobbet.
Resor förekommer i arbetet. Svenska, Norska, Engelska, Tyska, Finska är de språk som vi gärna ser att du behärskar minst två av. Vi ser gärna att du är en glad, positiv, utåtriktad person med mycket tydligt kundfokus och en hög grad av serviceanda där den lilla extra förmågan och viljan att lösa arbetsuppgifter förstärks.

Kontakta mig gärna, Peter, peter@skiselector.com eller 072-383 33 00.
Placeringsort: Torsby, Solna

2. Försäljningsansvarig Norge
Tala med vår Marknadschef Terje Langli, +47 456 00 224 eller Peter Stenlund, CEO, +46 72 383 33 00, +47 468 197 02.

3. Via Professional Consulting söker vi en Ekonomichef/Projektledare.
Läs mer på www.professionalconsulting.se